Pentru a folosi si cumpara din magazinul online www.PantofiGiulio.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce sunt prezentate mai jos. Pentru a folosi magazinul online in cele mai bune conditii, recomandam citirea cu atentie a acestora.

Magazinul online www.PantofiGiulio.ro este operat de S.C. Gipan Prod Com S.r.l., CUI RO 3211223, cu sediul in Bucuresti, sector 4, str. Cuza Voda, nr 133.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea foarte mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site, asta din cauza ca ecranul dispozitivului dumneavoastra se poate sa aiba setari de culoare, contrast si luminozitate personalizate.

Preturile produselor afisate pe site includ TVA.

Gipan Prod Com Srl ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original, cu tot ceea ce l-a insotit si toate documentele primite.

Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii va rugam frumos sa ne scrieti pe adresa contact@PantofiGiulio.ro