Din 1992 fabricate in Romania din piele naturala      |       Retur gratuit      |       Livrare in 6 zile lucratoare

RETUR / SCHIMB PRODUSE

Va rugam frumos cititi tot ce este scris pe aceasta pagina dupa care sa completati formularul de retur aflat in partea de jos a paginii. Multumim

Putem executa GRATUIT modificari produsulului dumneavoastra:

  • JUMATATI DE NUMAR

  • LUNGIREA CURELELOR SAU BARETELOR

DACA DORITI ALTA MARIME SAU MODEL TRIMITEM CURIERUL SI FACETI SCHIMB DE COLETE

PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI TRIMITEM CURIERUL LA DUMNEAVOASTRA

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.

Pentru a returna orice produs, trebuie sa completati formularul de mai jos.

Produsul se va returna doar daca: este in stare perfecta, in ambalajul (cutia) original.

Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In eventualitatea foarte putin probabila in care produsul pe care l-ati primit este neconform sau prezinta defecte trebuie sa ne anuntati imediat ce ati primit produsul de problema observata.

Doriti schimbarea produsului ?

Dupa ce primim solicitarea dumneavoastra (folosind formularul de mai jos) vom trimite curierul sa va aduca la schimb gratuit noua pereche solicitata.

Asiguram primul schimb de produs/marime gratuit. Daca aveti nevoie si de alte schimburi de produs / marime dupa primul schimb, acestea se vor taxa cu 30 lei TVA inclus.

Va rugam sa aveti cutia deja intr-o punga sigilata, curierul urmand doar sa lipeasca o nota de transport pe aceasta.

Doriti sa returnati un produs si sa primiti contravaloarea lui in contul dumneavoastra bancar?

Dupa ce primim solicitarea dumneavoastra (folosind formularul de mai jos) vom trimite curierul sa ridice coletul pe care il aveti de la noi. In acest caz vom plati noi transportul si indata ce primim coletul vom trimite bancii cerere de returnare a contravalori produsului in contul pe care ni l-ati furnizat in formularul de retur (aflat un pic mai jos in aceasta pagina)

Returnarea banilor poate dura pana in 3 zile lucratoare din ziua in care primim noi coletul pe care il returnati. Acest termen se poate uneori prelungi cu cateva zile din cauza bancilor la care aveti cont.

Prin completarea formularului de retur de mai jos, confirmati faptul ca ati citit, ati inteles si veti respecta procedura de returnare a produselor. Orice alta metoda de returnare a produselor diferita fata de cea pe care am descris-o mai sus este automat refuzata de noi ( de exemplu trimiterea coletelor catre noi cu ramburs). Multumim.

Completati acest formular de retur:

Doriti schimbarea produsului sau returnarea banilor in cont?

Cate produse returnati?


Ne puteti ajuta cu motivul returului? Multumim