Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.

Pentru a returna orice produs, trebuie sa completati formularul de mai jos iar produsul se va repara, inlocui sau se va returna contravaloarea lui.

Produsul se va returna doar daca: este in stare perfecta, in ambalajul original.

Acesta nu va fi primit daca: este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Doriti schimbarea produsului ?

Dupa ce primim solicitarea dumneavoastra (folosind formularul de mai jos) vom trimite curierul sa va aduca la schimb gratuit noua pereche solicitata.

Va rugam sa aveti cutia deja intr-o punga sigilata, curierul urmand doar sa lipeasca o nota de transport pe aceasta.

Doriti sa returnati un produs si sa primiti contravaloarea lui in contul dumneavoastra bancar?

Dupa ce primim solicitarea dumneavoastra (folosind formularul de mai jos) vom trimite curierul sa ridice coletul pe care il aveti de la noi. In acest caz vom plati noi transportul si indata ce primim coletul vom trimite bancii cerere de returnare a contravalori produsului in contul pe care ni l-ati furnizat in formularul de retur (aflat un pic mai jos in aceasta pagina)

Returnarea banilor poate dura pana in 3 zile lucratoare de la primirea coletului retur, dar noi intotdeauna urgentam returnarea banilor ca sa dureze mai putin de 3 zile lucratoare.

Prin completarea formularului de retur de mai jos, confirmati faptul ca ati citit, ati inteles si veti respecta procedura de returnare a produselor. Orice alta metoda de returnare a produselor diferita fata de cea pe care am descris-o mai sus este automat refuzata de noi ( de exemplu trimiterea coletelor catre noi cu ramburs). Multumim.

Completati acest formular de retur:

Doriti schimbarea produsului sau returnarea banilor in cont?

Cate produse returnati?


Ne puteti ajuta cu motivul returului? Multumim