Plata comenzilor efectuate pe magazinul nostru online se poate face numerar la curierul care va livreaza comanda sau platind in avans online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Toate comenzile se livreaza in aproximativ 4 zile lucratoare de la plasarea comenzilor, uneori chiar si mai rapid.

Transportul costa 15 lei pentru localitatile fara kilometri suplimentari al firmei la Fan Courier iar daca valoarea comenzilor pentru respectivele localitati depaseste 350 lei, transportul este gratuit.

Pentru localitatile cu kilometri suplimentari costul transportului este cel perceput de Fan Courier si o sa il vedeti afisat in pagina in care va completati datele de livrare. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile care nu au date de livrare corecte.

In cazul in care nu mai doriti sa primiti comanda dumneavoastra va rugam frumos sa ne anuntati inainte ca aceasta sa fie expediata deoarece ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi cu plata la livrare persoanelor care au plasat comenzi si au refuzat primirea coletelor fara a anula comanda inainte ca aceasta sa fie expediata.

Pentru noi este foarte important sa fiti multumit de produsele noastre. Echipa noastra de suport clienti va sta la dispozitie cu mare drag pentru a va ajuta in rezolvarea tuturor posibilelor probleme ce tin produsele noastre si de livrarea lor drept urmare ne rezervam dreptul de a refuza si anula imediat comenzi online de la persoane care au adus jigniri, au manifestat un limbaj vulgar si/sau agresiv fata de echipa noastra.

Pot proba produsul la livrare?

Din pacate acest serviciu de probare a produselor la livrare nu exista in acest moment insa returnarea produselor este gratuita (atat pentru schimb de marimi cat si pentru returnarea contravalorii produsului in contul clientului)

Pot schimba sau returna gratuit produsul comandat ?

Daca marimea nu va vine bine puteti solicita schimbarea gratuita a produsului. De asemenea daca nu sunteti multumit de produs, returul lui este si el gratuit. Click aici pentru mai multe informatii.