Showing all 43 results

Sandale cu toc gros piele naturala fabricate in Romania din 1992 pe diverse culori. Marimile disponibile pentru sandale elgegante sunt de la marimea 33, marimea 34 pana la marimea 31. Tocurile sunt groase sau subtiri.

Toate comenzile online beneficiaza de schimbarea gratuita a marimii sau de returnare.
Orice produs din orice motiv se poate returna conform termenilor de returnare a produselor.

Sandale cu toc gros din piele naturala produse in Romania

GIULIO concepe si fabrica incaltaminte folosind piele naturala inca din 1992. Sandale elegante sunt fabricate la standarde italiene pentru a fi cat mai stabile si comode.

Colegii nostri sunt cizmari romani, ce au o vasta experienta in traditia confectionarii incaltamintei inca de dinainte de 1990. Formarea lor s-a facut in fabricile din Bucuresti care produceau incaltaminte de export pentru marile branduri mondiale.

Materia prima din care confectionam sandale cu toc gros si cea mai mare parte a componentelor acestora sunt importate direct fabrici italiene unde calitatea si durabilitatea sunt prioritare.

Produsele GIULIO respecta absolut toate standardele si tehnicile italienesti de fabricare, fiind intotdeauna verificate cu mare atentie de echipa de control al calitatii inainte de a fi livrate clientilor care au comandat online.